Om oss

Vi är … och vi som skriver … därför att …

om LAWRECK

Matglad dam i sina bästa år med hjärtat i Stockholm och Nordafrika, vilket avspeglar sig även på min matlagning. Vågen har sen länge pajat vilket ger en fingervisning om hur illa det är ställt med mig. Nu återgår jag till det jag vet fungerar, att sluta med socker i alla dess former. Modifierar mina marockanska favoritrecept för mig själv och för er som läser.

Jag är en kronisk bantare,  och hjärtligt trött på allt vad det innebär. Vet att LCHF funkar, har prövat förut med bra resultat, och den här gången ska jag komma i mål med hjälp av riktigt god mat. Efter några dagar mår jag redan bättre, är piggare och värken har minskat.

om TRISSAN:
Panik! Står vågen verkligen på 91? Dubbelpanik!
Nu startar resan nedåt. Ett första delmål är -5 kg. Slutmål att hamna under 75-strecket.

Jag har tidigare testat allt möjligt, Viktväktarna (med gott resultat -28 den gången), Danska Rikshospitalets diet (allvarligt – man är galen som prövat), tallriksmodellen, GI och alla möjliga och omöjliga bantningskurer i tron att man ska bli smal. Nu är det slut med det. Nu börjar ett nytt liv. Jag har slutat banta! Nu har jag en ny kosthållning där jag varken är sugen eller hungrig utan mår bra, är mätt och nöjd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: