Marockansk friterad blomkål

23 Maj

Ta ett blomkålshuvud och dela i buketter, koka i lättsaltat vatten.

Doppa bitarna i uppvispat ägg kryddat med salt, peppar och finhackad persilja.

Fritera dem i olivolja.

Servera varma med citronklyftor till som förrätt eller tillbehör.

Annonser

Ett svar to “Marockansk friterad blomkål”

  1. Trissan maj 23, 2011 den 4:44 e m #

    Det måste jag testa! Låter supergott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: