Wraps, wraps, wraps!

22 Maj

Tonfiskwrap

Här är wrappen maken får med till jobbet imorgon.

Nu har jag fått dille på wrap! Det är lätt att fastna för det är så gott och möjligheten att variera är oändlig.

Omelett:
2 ägg
1 halvt äggskal med vatten
Salt
Cayennepeppar

Vispa ihop och stek omeletten i smör.

Sallad:
Tomat
Blandruccola

Fyllning:
Tonfisk
Creme fraiche
Salt
Vitpeppar

Rör ihop och klutta över salladen på omeletten och rulla ihop till en rulle.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: