Wraps med oxrulle och pepparotskräm

22 Maj

Wrap med oxrulle och pepparrotskrämIdag testade jag en ny variant av wraps, strimlad oxrulle med pepparotskräm. Gissa om det var gott!

Oxrulle tar en stund att göra, därför är det lika bra att köpa en stor bit så du har i kylen (eller färdigstrimlad i frysen). Steker man oxrulle i ugnen på sakta värme påminner det om rostbiff.

Oxrulle:
En bit oxrulle fick rulla i salt och massor, massor av mald svartpeppar klappas in så det fastnar på köttet.
Därefter läggs hela biten in i ugnen på cirka 180°. Använd gärna köttermometer för att se när det är klart. Låt köttet vila en stund innan du skär tunna skivor med vass kniv. Strimla sedan skivorna så det blir lätt att strö över fyllningen.

Omelett:
2 ägg
1 halvt äggskal vatten
Salt
Cayennepeppar

Vispa ihop och stek omeletten i smör.

Sallad:
Tomat
Paprika
Blandruccola
Champinjoner

Pepparrotsröra:
Creme fraice
Pepparrot
Salt

Annonser

Ett svar to “Wraps med oxrulle och pepparotskräm”

  1. Gunilla maj 22, 2011 den 2:51 e m #

    Å vad det låter gott! Ska ge mig ut på jakt efter en god oxrulle snarast, det kommer att bli oxrulle med rättiksgratäng och sen lär det finnas kött över till de här härliga wrapsen också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: