Strimlad vitkål stekt i smör gör succé till både kött och fisk

21 Maj

Stekt, strimlad vitkål gör alla magar glada. Lättlagat och passar både kött och fisk. 

Ingredienser:
Vitkål
Smör
Salt
Peppar

Gör så här:
1. Strimla vitkålen med en osthyvel, då blir det tunna fina strimlor.
2. Värm stekpannan och lägg i en rejäl klick med smör.
3. Stek tills vitkålen är mjuk.
4. Salta och peppra.

Smakar godast lite ljummen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: